Här gäller handtvätt såklart!

Vi använder våra flinka fingrar istället för maskiner. Vi ser till att få bort all smuts i vinklar och vrår. Vi vill inte lämna kvar rester här och där som bensinmackarnas usla maskinborstar alltid gör.

Är en blankpolerade bil vägen till framgång?

Vem vet? Själva är vi övertygade om att James Bond inte skulle vara lika cool i en lortig Aston Martin som i en nyvaxad. Och visst blir vi alla lite snyggare när vi kör omkring i ett rent åk. Men det finns många andra fördelar med att sköta om sin bil. Smuts har en förmåga att förstöra lacken, tränga in skarvar och plåtveck och kan bli grogrunden för rost. Rost som gör bilen både ful och trist, men framför allt risig i förtid och hemska tankte – ger den ett uselt andrahandsvärde.

Allt ska skina! Insida som utsida

Även insidan mår bättre av att skötas om. Plast, textil och skinn behöver också tas om hand för att dels se bra ut men framför allt vara en trivsam och fräsch miljö att vistas i, vare sig det gäller långresan eller krypkön tlll jobbet. Därför tycker vi att du ska låta oss ta hand om din bil. Vi gör den inte bara snyggare utan ger den chansen till ett längre liv. Du får helt enkelt en bil att trivas med samtidigt som dess värde bevaras.

Enkelt att välja behandling.

Här följer några exempel på behandlingar för dig som verkligen vill skämma bort din bil. Behandlingar som ger bilen nytt liv och trevligare att både åka och köra.

Utvändig biltvätt

375:-

Större bil | Stadsjeep 500:-
Utvändig behandling med avfettning, därefter schamponering, tvätt och avslutningsvis fälgrengöring.

Klassisk heltvätt

1.000:-

Större bil | Stadsjeep 1.250:-
Utvändig biltvätt med avfettning, schamponering, fälgrengöring. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. In- och utvändig fönsterputs.


Helrekond standard

4.500:-

Större bil | Stadsjeep 5.500:-
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattor. Polering av kaross (tar bort tvättrepor, avoxiderar). Motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt behandling av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. In- och utvändig fönsterputs

Helrekond supreme

6.500:-

Större bil | Stadsjeep 7.000:-
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning, vaxschamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt behandling av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m. Lackskydd.


Modernt & klokt!

En kontaktför bilägandetsalla "måsten"


Fortsätt berätta...