Vad du vill ha hjälp med?

Välkommen! Du behöver inte registrera dig för att göra en bokning. Det är bara att välja önskad dag i kalendern och fylla i alla uppgifter. Är du återkommande kund är det en fördel att bli registrerad – då kan du se dina bokningar online och lägga till info i din egen, personliga kalender.

Vi gör allt för att ditt besök ska ske så smidigt som möjligt här hos oss. Du får gärna ange i bokningsformulärets textruta vilken tid på dagen du vill komma och när du vill hämta ditt fordon. Om inte så förutsätter vi att du dyker upp på morgonkvisten och kommer tillbaka på sena eftermiddagen – före klockan fem om inget annat avtalats.

Eftersom alla våra tjänster tar väldigt olika lång tid att utföra återkommer vi till dig via telefon eller e-post för att detaljplanera ditt besök här hos oss beroende på vad vi ska hjälp dig med. När du gjort din bokning får du ett automatiskt svar i din inkorg att vi mottagit din förfrågan. Vi hör av oss till dig så fort som möjligt.

Så här gör du din bokning:

Välj dag i kalendern – klicka boka.

Fyll i dina uppgifter och vad du vill ha hjälp med.
Du kan även ange önskad tid i textrutan när du
vill lämna/hämta ditt fordon. Annars förutsätter
vi att du dyker upp på morgonkvisten.

Du får en automatisk bekräftelse i din inkorg.

Vi återkommer inom kort till dig med mer
information inför ditt besök här hos oss.

Välj dag i kalendern – klicka boka

februari 2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Fyll i båda fälten för att logga in!
En e-postadress behövs för att återställa ditt lösenord.

Vi har öppet – men här är det stängt!

Nu är det bråda tider hos oss på Bonden Motor när vintern ska städas ut. Hjulskiften och vårtvättar går i ett. Under några veckor får även du som är van att använda vår tidsbokning här på hemsidan istället kontakta oss via telefon eller vanlig e-post. Vi står redo att hjälpa er alla i tur och ordning.

Ring! 08-642 88 88  |  info@bondenmotor.se

Nu är det bråda tider...

…här hos oss på Bonden Motor. Vintern står för dörren vilket för oss bilister betyder, snö, modd, is, sladd och halka. Det betyder också att det är dags för dig att skifta till vinterhjul. Som vanligt gör vi allt för att ditt besök här hos oss ska flyta på så smidigt som möjlig och därför vill vi att du ringer eller mejlar oss för att boka tid. TIdsbokningen här på vår hemsida är tillfälligt pausad fram till dess att ni alla fått på säsongens hjul. VI hörs på luren!

Ring! 08-642 88 88  |  info@bondenmotor.se