Handen på hjärtat. Visst är det lättare att köpa ny bil än att bli av med sin gamla. Vi är många som inte bara kan lämna tillbaka firmabilen till leasingbolaget och hämta ut en ny. Och bilfirmorna ger ofta ett dåligt pris för att ta emot din gamla bil eftersom de både ska tjäna en slant och kunna lämna lite garantier till den nya köparen.

Att ha den lyckan att svågern eller grannen behöver exakt den bilen som du vill bli av med är få förunnat och alternativet att sälja bilen själv via annons är många gånger ett riktigt äventyr som kan sluta hur som helst.

Därför vill vi på Bonden Motor tala om att vi kan vara din hjälpande hand när det gäller att både köpa och sälja bilar. Hos oss handlar allt om bilar, vi träffar både företag och privatpersoner som byter bilar, köper nytt eller begagnat och vi har goda kontakter med handlare runt om i landet. Så varför inte utnyttja och ta del av våra kontakter och kunskaper i din nästa bilaffär helt enkelt.

Titta in till oss i garaget och fråga – vare sig du vill köpa eller sälja.

Snacka bil med Hasse: 070-696 90 80
hasse@bondenmotor.se


Thule – för dig som lastar på utsidan…

…och tar med familjen eller kompisarna i bilen. Vi kan erbjuda Thules hela sortiment av takboxar och takräcken med hållare för skidor, brädor, kanoter och allt annat roligt som man kan tänkas behöva transportera. Kontakta oss så hjälper vi dig att plocka ihop rätt grejor för rätt ändamål och helt skräddarsytt för just din bil. Och bäst av allt, du kan lämna in bilen så hjälper vi dig med monteringen. Kontakta oss för en offert.

Trögt att komma igång på morgonen?

Vare sig du kör en gammal bil, en stor, en liten eller ett modernt fullutrustat fordon med start-/stoppfunktion och annan energikrävande utrustning så behövs faktiskt alltid ett friskt, fulladdat batteri.

Vi på Bonden Motor kan förse dig med marknadens bästa kvalitetsprodukter för att se till att din bil ska ha alla förutsättningar att ta med dig dit du vill. Vi kan kontrollerar konditionen på ditt batteri, vi kan förse dig med ett nytt om det behövs eller kanske är det en superfunktionell batteriladdare som är lösningen för just ditt behov. Skaffa ny energi hos oss i garaget, välkommen!