Vill du också slippa hålla på med hjulen?

Hör du till oss som insett att bära upp och ner däck ur källarförådet, stå på gatan i snögloppen och försöka få loss navkapslar och bultar är bland det värsta som finns? Då är du välkommen till oss. Vi lägger om dina hjul, pumpar upp rätt lufttryck, drar bultarna på rätt sätt och håller koll på mönsterdjupet så att du själv slipper tänka på när det är dags att köpa nya däck – som vi också kan förse dig med. Hjulen som skiftas tar vi hand om, tvättar och förvarar på ett mörkt och svalt ställe- så de är fräscha inför nästa säsong. När det är dags för skifte skickar vi ett sms och föreslår en bytesdag- enkelt och bekvämt!

Vi fixar hela paketet!

Den mest smidiga och bekymmersfria tillvaro man kan önska sig. Vi skiftar, tvättar och förvarar dina hjul mellan säsongerna. Dessutom påminner vi dig om när det är dags att dyka upp i vårt garage för säsongens skifte.

Säsongspris inklusive moms!
Hjulskifte, hjultvätt och förvaring 1.350:-

Gäller hjul upp till 18″. För större ”size” och SUV är priset 1.550:-.

För dig som redan har dina hjul hos oss

Har du fått ett meddelande om ett förslag på dag för hjulskiften så vill vi att du först ringer eller skickar ett mejl så vi kan komma överens om vilken tid som passar dig bäst. Dels för att du ska slippa vänta och dels för att du kanske behöver hjälp med något annat. Kanske är det dags för nya däck? Vad sägs om att passa på att tvätta bilen, eller varför inte låta oss städa ut säsongsgruset ur kupén. Ge din bil lite vårkänslor eller ett schysst skydd inför vinterslasket!

Boka med Hasse: 070-696 90 80
hasse@bondenmotor.se

Modernt & klokt!

En kontaktför bilägandetsalla "måsten"


Fortsätt berätta...